Site Loader

Merg des la bunici pentru ca intotdeauna am dorit sa ii ajut atunci cand voi creste, dar si pentru ca imi place locul, atat de curat si linistit, care te ajuta sa uiti de stresul cotidian. Pe fiecare vara petrec saptamani intregi acolo alaturi de ceilalti prieteni, veniti si ei pentru linistea pe care o ofera mediul rural.

Bunicii au multe animale si de aceea este foarte greu de mentinut o curatenie permanenta in gradina, asa ca ei au decis sa monteze un gard care sa separe locul in care stau ei si cel in care stau animalele.

Majoritatea zilelor ei si le petrec la camp deoarece cultiva grau si porumb, dar au si o plantatie mare de pepeni galbeni cu care se mandresc de cate ori au ocazia. Anul acesta insa seceta a lovit din plin zona in care se afla satul nostru, asa ca recolta nu va fi asa bogata ca in alti ani.

In timp ce ei mergeau la camp,eu eram cel care avea grija de animale. Intr-o zi am ramas uimit cand am auzit zgomotul care provenea din gradina gainilor. M-am dus urgent sa vad ce era si am ramas uimit sa observ soarecii care se plimbau nestingherit printre animalele bunicilor.

Nu am stat prea mult pe ganduri si am zis ca trebuie sa gasesc o solutie pentru ca nu puteam sa ii dau vestea bunicii, isi iubea mult animalele si daca ar fi aflat s-ar fi intristat extrem de tare.

Am intrat pe internet si am dat de compania DDD, experti in dezinsectie si deratizare, asa ca am ales sa ii chem de urgenta pentru a rezolva problema. In doar cateva ore gradina bunicilor a fost curata, fara daunatoare si eu am fost foarte bucuros sa stiu ca animalele lor domestice sunt in siguranta.

Daca va intrebati ce tip de deratizare am ales, ei bine, pe cea ecologica pentru ca intotdeauna am avut grija de mediul inconjurator si nu puteam proceda altfel acum. Daca o sa aveti nevoie de o astfel de companie, trebuie sa stiti ca DDD este una dintre cele mai bune firme cu preturi servicii deratizare scazute.

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *