Site Loader

Procesul de repatriere decedați  este adeseori extrem de dificil, mai ales din cauza stressului emoțional. Cei care află dintr-un înștiințare oficială că și-au pierdut un soț, o iubită, un fiu sau o fiică, morți departe de casă, în țări străine, cu greu se mai poate concentra. Chiar și pentru cineva care nu are sufletul răvășit de durere o astfel de sarcină se poate dovedi exttrem de dificilă, întrucât în astfel de cazuri este nevoie de cunoștiințe juridice – inclusiv în matterie de legislație europeană – și de obișnuirelațiilor cu autoritățile, pentru că trebuiesc făcute și foarte multe demersuri administrative.

Rezolvarea situației pe cont propriu este, de asemenea exclusă, întrucât legislația europeană în acest domeniu este foarte strictă: pentru repatrierea persoanelor decedate trebuiesc neapărat autospeciale. Pe scurt, modificarea în acest scop a unei Dacii Papuc sau chiar utilizarea unei furgonete sunt excluse. Cât privește firmele de pompe funebre din străinătate, prețurile practicate de acestea sunt mult prea mari pentru buzunarele românilor „de rând”.

Cea mai bună soluție în astfel de situații este să vă adresați unei firme românești care are atât experiența, cât și baza logistică necesară. Iar cea mai bună opțiune o constituie Transport Decedați Funeral Express, o firmă de pompe funebre care asigură repatriere decedați Italia , repatriere decedați Spania, repatriere decedati Germania sau repatriere decedați Anglia. Pornind de la punctele de lucru pe care firma le are în aceste țări, Transport Decedați Funeral Express asigură și repatrierea rămășițelor pământești ale celor care și-au pierdut viața în Franța, în Republica Moldova, în Belgia, în Grecia, în Turcia, în Norvegia, în Olanda sau în Serbia. De asemenea, Transport Decedați Funeral Express asigură și repatrierea cetățenilor străini care, dintr-un motiv sau altul, au decedat pe teritoriul României.

Este suficient să dați un telefon la numărul 0729 007 003; un operator vă va răspunde, vă va înregistra solicitarea și va începe să facă demersurile necesare. Puateți face comanda și on-line, printr-un formular de ofertă. În acest caz, un reprezentant al companiei vă va contacta telefonic în cel mai scurt timp cu pentru a se ocupa de caz. În cel mai scurt timp cu putiință, Transport Decedați Funeral Express va trimite la fața locului delegați care vor obține documentele necesare repatrierii (certificatul de deces, autorizația de înhumare, certificatul de îmbălsămare și pașaportul mortuar), după care vor angajeaz medici pentru constatarea decesului și autopsie, preum și personal pentru manipulare.

 

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *