Site Loader

Biomania.ro este un magazin online neobisnuit, care a strans pe rafturile sale online,  produse alimentare bio, produse pentru copii bio, produse cosmetice bio pentru casa si corp. In productia produselor bio din magazinul online Biomania.ro s-au folosit exclusiv materii prime ecologice, cultivate si recoltate in locuri ecologice ale planetei noastre, precum si tehnologii prietenoase cu mediul. Bazele gamei sunt produsele bio ecologice cultivate pe sol fertil, fara ingrasaminte si fara a folosi coloranti sau arome sintetice, precum si alte substante care pot dauna sanatatii umane. Astazi Biomania.ro este incantat sa ofere clientilor sai produse bio naturale, precum alimente bio pentru copii, produse bio de baza cum ar fi cereale, condimente, indulcitori, produse bio fara zahar, produse bio fara gluten, produse bio fara lactoza, produse bio fara drojdie si multe altele. In magazinul online Biomania.ro poti cumpara totul, in scopul de a descoperi noile culori ale vietii si pentru a alimenta corpul cu noua energie vitala, fara riscuri pentru sanatate.

Alimente bio pentru copii

Copiii sanatosi reprezinta linistea parintilor si, in acelasi timp, un indicator al responsabilitatii lor pentru viitorul copiilor. Garantia sanatatii este o alimentatie corecta si echilibrata, iar aici ne referim la alimente bio pentru copii , care inca din primele zile de consum, vor da corpului copilului toate substantele nutritive si oligoelementele necesare. O dieta sanatoasa in copilarie va ajuta la formarea metabolismului potrivit si va oferi un fel de protectie impotriva bolilor pe viitor. De asemenea, nutritia adecvata joaca un rol semnificativ in dezvoltare si, prin urmare, copiii primesc mancare bogata in proteine, fibre, calciu, fier si alte oligoelemente. De regula este mai bine sa pregatesti mesele copiilor cu alimente bio pentru copii, precum, biscuiti bio, cereale bio, sucuri bio de fructe, lapte vegetal bio din cereale, piure de fructe bio, biscuiti bio fara gluten, dulciuri bio, paste bio, dulceata, gem si miere bio etc.

Cereale bio mic dejun

Nu este un secret ca micul dejun este cea mai importanta masa a zile. Si, nu numai pentru ca trebuie sa fie hranitoare. Mancarea pe care o primesti la micul dejun este cea mai bine absorbita de organism  si, daca folosesti cereale bio mic dejun , pe care le poti cumpara din magazinul online Biomania.ro, atunci, micul dejun este momentul perfect pentru a scapa de toxine. Se recomanda folosirea cerealelor precum, cele din porumb si orez, fara gluten, cereale bio din hrisca si orez, musli bio cu fructe si ciocolata, cereale bio cu quinoa si amarant, musli crocant bio cu fulgi de ovaz, mere si scortisoara si multe alte tipuri de cereale pe care le poti folosi la micul dejun atat pentru sanatatea copiilor cat si pentru cea a adultilor.

Dulciuri bio

Dulciurile sunt raiul copiilor, si,  adesea isi aud parintii cum le spun ca dulciurile sunt daunatoare si le strica dintisorii. Insa, copilaria trebuie sa fie, pur si simplu, lipsita de astfel de griji. Solutia la aceasta problema o gasesti in magazinul online Biomania.ro, care ofera dulciuri bio, precum bomboane cu gust de diferite fructe si indulcite cu sirop de orez, batoane bio cu fructe exotice sau autohtone, cu cereale, cu nuci si diverse seminte, ciocolata bio vegan fara lapte si multe alte dulciuri.

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *