Site Loader

Ritmul de viaţă haotic cu un program zilnic încărcat ne face adesea să ne pierdem în detalii şi să luăm decizii de moment care ne afectează nu doar starea de sănătate şi fizicul ci şi textura pielii. În special tenul are de suferit în astfel de situaţii, întrucât nu scapă nepedepsit de un astfel de stil de viaţă, realmente nesănătos. Aşadar, aproape că o reală necesitate, saloanele de înfrumuseţare ne pun la dispoziţii servicii menite să compenseze cu nevoia de îngrijire.

În ziua de astăzi, găsim tot felul de saloane de înfrumuseţare pe orice stradă principală, ori pe una lăuntrică, în mall-uri sau în centrele comerciale, însă când vine vorba despre servicii profesionale, calitatea produselor, a ustensilelor, experţi şi mediu plăcut, atunci alegerea unui salon este mai dificilă. Însă noi vă recomandăm Antica Studio un salon de infrumusetare care întruneşte în adevăratul sens al cuvântului toate calităţile menţionate anterior.

 

Antica Studio este un salon de coafura Bucuresti   cu un aer Parizian, fiind îmbinarea perfectă între salonul de înfrumuseţare de tip SPA şi un spaţiu dedicat construcţiei şi reconstrucţiei imaginii personale. Cu alte cuvinte reprezintă locul potrivit pentru escapadele de îngrijire şi relaxare atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi.

Echipa Antica Studio este întotdeauna la dispoziţia clienţilor surprinzându-i pe fiecare cu o atmosferă relaxantă şi liniştitoare, unde vor beneficia mereu de metode prin care starea de bine va fi mereu pe chipul şi în inima clienţilor. Aşadar, pentru fiecare serviciu pe care clienţii îl vor alege, vor beneficia de o experienţă specială care îl va aduce aproape de imaginea perfectă.

În ceea ce priveşte parte de consiliere, angajaţii coaforului oferă consiliere personalizată fiecărui client în parte, indiferent de aspectul dorit, astfel încât vor reuşi să găsească cel mai potrivit stil care să evidenţieze personalitatea şi trăsăturile frumoase ale fiecărei persoane. Un look care să poată fi adaptat în orice moment al zile, sau în cazul oricărui eveniment special la care va participa.

De altfel, datorită echipei de profesionişti de la Antica Studio oricine se poate bucura de momente de răsfăţ maxim şi poate ajung să atingă cel mai potrivit stil reuşind să îşi descopere adevărata frumuseţe şi încrederea în sine.

Diversitatea serviciile pe care salonul de înfrumuseţare Antică Studio le oferă sunt la scara larga astfel încât, aici vă veţi putea bucura de:

  • Coafor
  • Frizerie
  • Manichiura
  • Pedichiură
  • Cosmetică facială
  • Make-up
  • Micropigmentare
  • Masaj

Atunci când stresul, oboseala şi alte probleme precum cele de sănătate fac parte din viaţa dumneavoastră, câteva şedinţe de masaj pot reprezenta soluţia acestor probleme, astfel încât armonia interioară şi echilibrul pot pot fi regăsite în urma unor momente de relaxare şi răsfăţ oferite de specialiştii salonului.

Aspectul fiecărei persoane depinde fără doar şi poate de felul în care alegem tunsoarea, astfel, experţii de la Antica Studio vă oferă consiliere în acest sens cu scopul de a realiza anumite tunsori care să se potrivească oricărui eveniment, să fie uşor de aranjat şi care să vă pună în evidenţă trăsăturile frumoase şi să le estompeze pe cele de care sunteţi complexaţi.

 

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *