Site Loader

De cand am descoperit site-ul celor de la dezmembraripenet.ro sunt cel mai fericit posesor de masini, deoarece magazinul online ofera piese de la dezmembrari masini foarte ieftine, iar din punct de vedere al calitatii nu li se poate zice nimic.

Dezmembrari auto Craiova este binecunoscut de catre soferii din Banie, deoarece acest magazin ofera doar piese de cea mai buna calitate pentru o multime de brand-uri de masini, de la Opel, Audi, BMW, Mercedez -Benz sau Fiat. Stocul lor este mereu bine pregatit.

Am inceput sa folosesc piese de la dezmembrari dupa ce m-au dezamagit piesele noi de la magazinele de asa-zisa “specialitate”, care nu m-au tinut nici macar un an. De parca lipsa rezistentei nu ar fi fost suficienta, piesele cumparate de la magazin au fost si foarte scumpe. De atunci, am decis ca voi cumpara doar piese second de la dezmembrari masini, avand siguranta ca pot schimba oricand piesa, mai ales ca locuiesc in Craiova. Desi clientii de la distanta pot comanda online, eu ma duc direct la sursa si imi aleg piesa. Deseori ma pot intelege cu patronul sa schimb piesa in cazul in care nu functioneaza. Este o afacere mai mult decat avantajoasa, deoarece acest lucru imi permite sa economisesc bani, pe care ii pot investi in excursii cu familia, folosind masina reparata cu piese de shimb la mana a doua.

Cei care insa se feresc de piese de la dezmembrari, ar trebuie sa isi largeasca orizonturile si sa incerce macar odata, dezmembraripenet.ro pentru a vedea diferenta financiara si de ce nu a calitatii pieselor.

Exista mereu o sansa mare ca cei care cumpara piesele de la dezmembrari sa nimereasca o piesa de schimb originala cu anul masinii pe care o detin, decat o piesa after market cumparata noua de la “magazinele de specialitate”.

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *