Site Loader

 

Daca esti pasionat de tehnologie, precum majoritatea noii generatii, atunci vei intelege necesitatea de a avea un cablu usb oriunde te-ai duce. Cablul usb nu numai ca iti permite sa faci upload la continutul de pe telefonul tau in orice PC, insa poti incarca telefonul sau tableta foarte usor, mai ales daca ai norocul sa nimersti o priza usb.

Insa, pentru a fi siguri ca nimerim un produs care sa nu ne “arda” acumulatorul telefonului, este indicat sa cumparam cabluri usb de la magazine specializate in comercializarea accesoriilor gsm.

Magazinul gsmstore.ro, este unul dintre aceste magazine. Avand o longevitate de peste 12 ani, specializarea lor este sa ajute clientii in a face o alegere buna atunci cand cumpara accesorii si produse gsm.

 

Ce inseamna USB?

Denumirea de USB vine de la Universal Serial Bus si reprezinta un standard pentru cabluri, conectori si protocoale de comunicatii folosite pentru conectarea, comunicarea si alimentarea cu energie electrica intre diverse dispozitive de calcul. Este folosit de foarte multe tipuri de dispozitive, de la banalele tastatura si mouse, la camere foto și video, imprimante, scanere, stick-uri de memorie, hard-disk-uri externe, smartphone-uri, tablete, televizoare si asa mai departe.

 

Universal Serial Bus este o interfata de tip plug-and-play, adica tot ce trebuie sa faci este sa conectezi un dispozitiv care are un port USB la calculatorul tau, iar acesta va fi capabil sa detecteze si sa instaleze automat dispozitivul, desi uneori va fi nevoie sa ii oferi driverele potrivite pentru sistemul tau de operare. Pentru a putea functiona ca mijloc de comunicatii, USB poate transfera date la si de la dispozitivele pe care le conecteaza, ca de exemplu de la calculatorul tau la tastatura si invers.

 

USB poate si sa transfere energie electrica la dispozitive. Aceasta caracteristica este foarte utila, deoarece iti permite nu doar sa iti faci dispozitivele sa comunice intre ele, ci si sa le alimentezi sau chiar sa le incarci bateriile. De exemplu, majoritatea hard-disk-urilor pe care le folosim in prezent sunt alimentate exclusiv prin intermediul porturilor lor USB, fara a necesita unitați de alimentare separate. De asemenea, smartphone-urile au porturi USB care sunt utilizate atat pentru transferul de date, cat si pentru reincarcarea bateriilor lor.

 

Gsmstore.ro are cea mai vasta categorie de cabluri usb disponibile pe piata, iar produsele lor difera in preturi, lungime si culori. Este usor de inteles de ce majoritatea tinerilor pasionati de tehnologie apeleaza la acest magazin. Produsele lor unice se adreseaza in mod direct pasionatiilor de tehnologie, deoarece ofera sansa unica de a avea un cablu usb care, spre deosebire de alte produse poate fi roz sau albastru, iar cablul sa fie imbracat in material special pentru a prelungi durata de folosire a produsului.

 

Accesoriile usb sunt o investitie foarte buna, mai ales daca ai ales sa cumperi un telefon mai scump. Accesoriul nu numai ca ii va prelungi durate de folosire a  dispozitivului, insa ii va oferi si un look deosebit pe masura utilizatorului. Recomand, cu incredere magazinul gsmstore.ro!

 

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *