Site Loader

Atunci cand se incearca in mod repetat crearea unui act sexual perfect din toate punctele de vedere, insa acesta nu da roade, se semnaleaza o adevarata problema care poate fi cheia unor conflicte de cuplu. In speta, cu totii suntem diferiti in intreaga noastra fiinta, de la modul de a fi, de a ne imbraca si de a ne comporta, pana la calitatea unui act sexual pe care il avem alaturi de partenerii nostri. In marea majoritate a cazurilor, specialistii spun ca de vina nu este sexul opus, cu toate ca asta este primul gand care ne trece prin minte. Lipsa unui preludiu sau a unor vibratoare lelo se poate resimti cu usurinta, cat si inexistenta unor accesorii si/sau jucarii sexuale ce pot creste apetitul sexual si implicit satisfactia la nivel intim.

Un prim pas pe care orice cuplu ar trebui sa-l ia in considerare atunci cand vine vorba de actul sexual reusit este comunicarea. Cu cat discutam mai mult cu partenerii despre nevoile noastre, despre fantezii, dorinte si cu cat dam mai mult frau liber inhibitiilor si/sau zvonurilor, cu atat avem sanse mai mari de a ne bucura de o crestere semnificativa a calitatii vietii sexuale. Tine cont ca tot ceea ce se petrece in dormitor, in viata de cuplu, ramane strict acolo, departe de ochii si urechile prietenilor sau ale rudelor. Este un moment unic de care ambii parteneri se pot bucura pe deplin cat timp nu tinem cont de restul lumii.

Actul sexual reusit trebuie sa concentreze intreaga atentie la faptul in sine. Atunci cand unul din parteneri este tensionat sau se gandeste la alte aspecte, actul sexual nu va fi nicidecum unul implinit. De aceea, preludiul este deseori foarte important.
Si, lasand orice inhibitie deoparte, utilizarea unui vibrator de calitate, pe masura nevoilor si/sau a fanteziilor noastre, creste totodata calitatea actului sexual. Daca nu esti multumit in totalitate de ceea ce-ti ofera viata sexuala actuala, indraznes-te sa dicuti cu partenerul si apeleaza fara jena la sex shop si la accesoriile concepute special pentru cresterea randamentului vietii sexuale. Vei putea observa cu lovense rezultate uimitoare, atat pentru tine, ca initiator, cat si pentru partenerul de viata.

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *