Site Loader

De fiecare data cand mi se defecta tractorul, obisnuiam sa apelez la un service specializat. Nu pot sa zic ca eram foarte multumit, deoarece mecanicul ma taxa foarte mult, iar piesele nu erau de foarte buna calitate. Cel mai probabil foloseau piese aftermarket, fiind de o calitate inferioara fata de original. Asta pana cand am descoperit magazinul piesemasiniagricole.ro, un site ce comercializeaza o multime de piese tractor, piese combina sau accesorii pentru masini agricole.

De aici am reusit de-a lungul timpului sa imi cumpar diferite piese pentru a repara tractorul, dar si accesorii esentiale precum cioc inodator claas, iar preturile au fost mereu avantajoase.

In timp, am invatat cum sa imi protejez utilajul si cum sa ii prelungesc viata facand mici lucruri care il pot avantaja pe termen lung.

Desi nu este  o prioritate pentru toti fermierii, curatarea utilajelor este esentiala pentru buna functionare a acestora. Prin curatare, iti protejezi tractorul pentru ca impiedici murdaria, pamantul si diferite gunoaie si impuritati sa produca blocaje sau defectiuni ale unor componente ale acestuia. De asemenea, este si oportunitate de a face o verificare completa a tractorului. Pe masura ce il cureti, poti detecta din timp defectiunile minore, inainte sa se transforme in probleme mai serioase.

Trebuie sa eviti cu orice pret suprasolicitarea tractorului tau. Daca il supraincarci, acest lucru va pune presiune pe motor, care se poate sa nu faca fata si sa sufere o defectiune. De asemenea, exista riscul ca acesta sa se dea peste cap si sa te accidentezi. In consecinta, trebuie sa incerci sa nu pui niciodata prea multa presiune pe tractorul tau; astfel vei evita accidentele si il vei mentine intr-o stare buna de functionare, mai mult timp.

Respectand aceste reguli, nu numai ca vei beneficia de un utilaj bine intretinut, dar si de performante pe campul muncii.

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *