Site Loader

 

Analko SRL este una dintre cele mai prestigioase companii din domeniul prelucrarilor metalice. Daca auzi pentru prima data aceasta denumire, dorim sa te instiintam ca in cadrul companiei noastre transpunem in realitate orice schita a unui proiect de mici sau mari dimensiuni, in domeniul constructiilor, a automobilelor sau al amenajarilor interioare sau exterioare.

Astfel, ne-am orientat de-a lungul timpului sa-ti oferim proiecte executate ca la carte, profile metalice, din lemn si de sticla intru tocmai cu cerintele clientilor de pretutindeni, din intreaga Europa.

Suntem si vom fi in permanenta aproape de nevoile clientilor fizici cat si juridici, dar ne place sa fim conectati dintotdeauna la tehnologie, catre inovatie si modern. Ne concentram sa venim cu solutii noi si cu procese de lucru care sa-i avantajeze pe lucratorii nostri, cat si mediul inconjurator. Cautam sa asiguram un echilibru in tot si toate, cat si sa fim alaturi de oricine ne solicit, indiferent de natura proiectelor si de marimea de lucru a companiei.

Asa am ajuns in prezent sa oferim in desfasurarea proiectelor de top servicii la fel de performante si inventive care transpun in realitate intru tocmai schitele, desenele si mentiunile provenite de la clienti.

Astfel, la capitolul proiectare si debitare laser, suntem mandri sa te anuntam ca Analko ofera un nou serviciu profesional de taiere laser prin intermediul caruia asiguram redimensionarea placilor si a materialelor la orice dimensiune dorita astfel incat acestea sa se potriveasca perfect in contextul dorit.

Suntm constienti ca marimea si materialele pot reprezenta o problema, insa pentru noi acest lucru nu este un impediment, ci dimpotriva. Astfel, oferim servicii autorizate de taiere cu laser pentru materiale precum lemn, sticla sau mase metalice. Astfel, indiferent de tipul constructiei si de dimensiunea produsului finit, noi putem realiza materialul necesar dupa tiparul dorit.

Pentru a realiza acest proces inovativ cu maxim de profesionalism folosim aparatura de ultima generatie dotata cu un fascicul luminos cu oglinzi ce permit refractia acestuia de-a lungul mediilor aparatului si in final, transpunerea acesteia in energie puternica, ce topeste materialul de la exterior catre interior.

Iti afecteaza acest lucru calitatea produsului finit? Nicicum! Dimpotriva. Procedura de taiere cu laser este cea mai precisa procedura actuala, aceasta asigurand o dimensionare impecabila.

Procedura poate fi aplicata atat materialelor cu o densitate mai scazuta, cat si celor cu o densitate si/sau o grosime mai mare.

De exemplu, putem dimensiona cu laser fara nicio problema suprafete de sticla, aceste suprafete fiind unele din cele mai regile. In cazul metodelor clasice este foarte usor ca de-a lungul procesului de taiere sa se produca mici ingidente. Nu doar ca se risca spargerea intregii placi de sticla, dar exista riscul si unei dimensionari cu cativa centimetri in plus sau in minus. O dimensionare necorespunzatoare, de acest gen, poate fi un proces extrem de dificil, insa acuratetea taierii cu laser este asigurata de catre dispozitivele de realizare, cat si cele de comanda, a aparaturii si a soft-ului cnc utilizat pentru a manevra procesul corespunzator.

Asadar, daca ai in minte un nou plan, suntem nespus de nerabdatori sa te cunoastem si sa-ti indeplinim dorintele.

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *