Site Loader

Stilul boem nu este niciodata invechit, de fatpt este inca relevant! Si dintr-un motiv intemeiat: dantela, franjurile, imprimeurile sunt articole de imbracaminte de dama ce stau la baza multor look-uri si ofera un stil feminin hotarat si studiat in acelasi timp.

Vesti bune! Stilul boem poate fi purtat in orice anotimp, chiar daca este prezent mai ales vara. Trebuie sa avem grija insa sa-l adoptam fara a merge la extreme. Ce piese sa purtam pentru un look boem de invidiat?

Fuste si rochii lungi

Puteti opta pentru modelele clasice sau mai moderne. Optati pentru modele care au nasturi si care pot fi deschise pana in dreptul genunchilor. Preferati modelele florale sau etnice.

Kimono cu sau fara franjuri

Il puteti alege fie simplu, fie imprimat, cu sau fara franjuri. Kimono-ul este o piesa grozava, este o piesa de imbracaminte care se potriveste multor siluete, in special femeilor cu umerii mai dezvoltati. Kimono-ul din dantela poate fi si el purtat, cu conditia sa il alegeti de culoare alba sau intr-una dintre nuantele derivate.

Tunici brodate si bluze vaporoase

Le iubim pentru ca va permit sa ascundeti cu usurinta un abdomen mai putin plat, dar si pentru ca sunt extrem de confortabile. Nu ezitati sa le purtati si optati pentru modele care va permit sa va vedeti umerii si care au in compozitie dantela sau ceva crosetat … sunt bluze foarte feminine.

Rochiile vaporoase

Se acorda prioritate rochiei albe, dar si celelalte nuante solide functioneaza atata timp cat nu sunt prea stralucitoare, asa ca trebuie sa uitam imediat de rozul puternic. Pentru imprimeuri, la fel ca rochia sau fusta lunga, alegem motive etnice sau florale. Atentie la rochiile prea scurte, va pot face sa va simtiti inconfortabil. Nu ezitati sa purtati aceste rochii cu sandale plate si bijuterii supradimensionate.

Pantaloni scurti

Preferati din nou albul. Pantalonii scurti nu sunt cel mai usor de purtat, asa ca trebuie sa fiti vigilente in functie de silueta si de varsta. Ii putem purta cu sandale (in special fara tocuri) sau cizme de vara. Partea superioara va fi completata cu un top simplu.

Cardiganul asimetric si larg

Cardiganul va fi perfect pentru a va completa aspectul, mai ales daca purtati o rochie scurta vaporoasa sau o bluza din dantela. Alegeti-l de preferinta simplu si tip plasa. Alegeti culori simple: alb, ocru, roz prafuit.

Jacheta din denim

Daca ar trebui sa alegeti doar una, mergeti pe sacoul clasic din denim albastru. Acest sacou sau geaca va va completa perfect tinuta formata din rochia alba sau o fusta lunga. Vara va puteti permite sa alegeti o jacheta din denim alb, ce poate fi foarte frumos asociata cu imprimeuri si culori care se imbina armonios. Acest lucru nu megre insa si cu denimul albastru.

Jacheta din denim este atemporala, motiv pentru care este important sa investiti intr-o piesa de calitate. Jachetele de brand sunt foarte bine croite si sun reprezinta o invetsitie de durata. Cautati o jacheta clasica sau cu aspect vintage.

Acestea sunt doar cateva piese esentiale pentru a avea un aspect boem. Nu uitati de accesorii precum bijuteriile cu patina, supradimensionate sau etnice. De asemenea, optati pentru genti si incaltaminte din materiale naturale cum ar fi panza, inul sau pielea intoarsa ecologica.

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *