Site Loader

Atunci cand m-am decis sa imi creez propriul blog, am stiut inca de la inceput ca vreau sa fie ceva pe domeniu propriu, chiar daca acest lucru a insemnat sa dau niste bani. Ideea este ca am vrut ca blogul sa fie principala mea sursa de venit, pentru ca talentul scrisului m-a determinat sa imi doresc sa imi impartasesc gandurile personale, parerile subiective si alte lucruri de acest fel si cu alte persoane. Cu timpul, am inceput sa scriu si articole pentru concursuri, articole platite, dar am si investit in serviciile profesionale oferite de o agentie marketing online, pentru ca blogul meu avea nevoie si de SEO pentru a creste in rank pe Google.

Cum te ajuta agentiile de marketing online? Prin prisma serviciilor oferite, poti ajunge sa ai o expunere mai mare catre public. Deci eficienta acestora nu mai trebuie demonstrata, pentru ca este deja dovedita (foarte multi bloggeri apeleaza la astfel de servicii, pentru ca au inteles rolul acestor servicii). Va recomand sa cautati o agentie digitala full – service, specializata in SEO, PPC (Google Adwords, Facebook Ads), strategii creative de digital marketing, dezvoltare si gazduire web, pentru ca, in cazul in care aveti intrebari sau nelamuriri, puteti sa apelati la echipa de specialist care sa vina in intampinarea voastra cu raspunsuri pe masura. Care este costul unor astfel de servicii? Sunt multe criterii de care se tin cont, dar cel mai des intalnit este cel al pachetelor SEO, ale caror servicii difera in functie de nevoi.

De exemplu, exista pachete de baza si pachete personalizate si puteti sa il alegeti pe oricare. Sigur ca majoritatea au pornit de la pachete de baza, dar asta nu este o regula batuta in cuie. Daca, din punct de vedere financiar, va permiteti sa optati din start pentru un pachet personalizat, eu va recomand cu cea mai mare incredere sa il achizitionati, pentru ca un pachet personalizat raspunde mai bine cerintelor pe care le aveti. Indiferent ca detineti un magazine virtual, un blog sau doar un site web de rpezentare, solutiile SEO sunt cele care va pot ajuta sa aveti o vizibilitate mai buna pe motoarele de cautare online, deci nu ezitati sa apelati la o agentie de marketing care sa se ocupe de acest aspect, foarte important.

In prezent, pot spune ca blogul meu a crescut foarte mult si asta pentru ca investesc timp si enerie in el, dar si ceva bani pentru servicii de marketing online pe masura. Voi continua sa apelez la tot ajutorul de care este nevoie, pentru ca acesta sa creasca in continuare, pentru ca de cand scriu in mediul online, pot spune ca inspiratia mea si dorinta de a impartasi ganduri si cu altii a crescut. Blogul meu este, pentru mine, un stil de viata pe care aleg sa il upgradez ori de cate ori va fi nevoie. Stiu ca poate suna exagerat din partea mea, dar sun genul de persoana care este mereu plina de idei si uneori aproape ca nu fac fata cu scrisul (pentru ca gandurilesi ideile pur si simplu ma invadeaza).

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *