Site Loader

DEVOS anunță cea de-a treia ediție a Evenimentului Premium de Business Networking, ce va avea loc la Iași, pe data de 05 noiembrie 2018 la Palas Congress Hall începând cu ora 17:00.

Eveniment Premium Business Networking

Toamna poate a fi un anotimp prielnic pentru antreprenorii ieșeni, care vor putea participa la cea de-a III-a ediție a evenimentului DEVOS, cel mai mare eveniment de business networking din zona de nord-est a României. Acesta va avea loc pe data de 5 noiembrie 2018, între orele 17:00 – 22:00, în Sala Verdi din cadrul Congress Hall – Palas Iași și va aborda o temă de interes major pentru orice business: creșterea afacerilor prin intermediul departamentului de vânzări. Sub motto-ul „Accelerate your sales! Accelerate your business!”, antreprenori, freelanceri, manageri executivi și nu numai se vor reuni la Iași pentru sesiuni de networking și mini-workshopuri, speakerul principal al acestui eveniment fiind Adrian Cioroianu.

Adrian este o persoană cu vaste cunoștințe în domeniul vânzărilor având peste 18 ani de experiență în vânzări pentru branduri precum Orange, Sony Ericsson sau Intel Corporation. Este hunter, farmer, negociator, influencer, sales manager sau, așa cum se auto-definește, „100% antreprenor”. A fondat AC KNOWLEDGE, o companie de consultanță și training în vânzări, este lead organizer la TEDxFloreasca, autorul cărții Vând orice, oricând oricui și fondator la prima revistă de vânzări din România, Sales Magazine.

DEVOS își propune să continue seria evenimentelor prin intermediul cărora oameni de afaceri și antreprenori din toată țara să interacționeze și să afle informații relevante pentru domeniile în care activează. Prin conceptul de business networking pe care evenimentul îl promovează, cei prezenți vor putea să crească vizibilitatea personală, precum și cea a afacerii pe care o reprezintă, își vor putea crea o rețea de contacte valoroase și pot descoperi oportunități de colaborare.

Participarea la eveniment se realizează prin achiziționarea biletelor de pe site-ul oficial al evenimentului – https://devos.ro/. Acestea pot fi achiziționate individual sau pentru grupuri de câte trei persoane, iar tarifele de acces diferă în funcție de data la care vei achiziționa biletul: 207 lei până la data de 15 octombrie și 247 lei până la data evenimentului. DEVOS este un eveniment pe care nu îl poți rata dacă îți dorești să îți dezvolți afacerea. Mai multe informații și agenda pot fi găsite pe site, dar și pe pagina de Facebook dedicată evenimentului.

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *