Site Loader

Cu siguranta ca primele emotii te-au incercat in momentul in care ai aflat ca vei fi parinte, urmat de momentul nasterii celui mic si ulterior mult asteptatul eveniment: Botezul. Este prima petrecere din viata micutului tau, tocmai de aceea trebuie sa o tratezi cu seriozitate si sa te ocupi de toate acele detalii importante care fac diferenta in cadrul evenimentului. Prima si cea mai importanta responsabilitate pentru parinti este alegere locatiei potrivite, in functie de tematica evenimentului si bineinteles de numarul invitatilor.

Locatia pentru un anumit eveniment este primul pas pe care trebuie sa il faci in ceea ce priveste organizarea unei nunti, botez sau cununii civila. Aceasta va fi aleasa in functie de tipul evenimentului, tematica acestuia si de dorintele pe care le ai. Ulterior, dupa stabilirea datei in care va avea loc evenimentul, singurul lucru care ramane de facut este stabilirea locatiei.

Insa, nu este o decizie ce poate fi luata chiar atat de usor, intrucat trebuie sa tii cont de anumite criterii, pe care le vom detalia in cele ce urmeaza.

Locatia

Daca aveti deja stabilita clar o anumita locatie in care iti doresti sa se desfasoare intreg evenimentul, atunci trebuie sa te interesezi din timp de disponibilitatea acesteia. Cu cat incepi mai repede cautarile, cu atat grijile vor fi mai putine. In general, rezervarea unui salon botez trebuie sa se faca cu cel putin un an inainte.

Stilul evenimentului si decorul aferent acestuia

Tipul evenimetului trebuie sa fie in stransa legatura cu locatia. Fie ca iti doresti o nunta in aer liber, ori un botez intr-o locatie rupa din poveste sau o cununie civila intr-un cadru intim si placut, astazi totul este posibil cu ajutorul complexului Salon Du Mariage, care dispune de o gradina impecabila din toate punctele de vedere si de doua saloane care se diferentiaza din punct de vedere al design-ului si al capacitatii.

In cazul in care optati pentru unul din cele doua saloane, trebuie sa fii foarte atent astfel incat spatiul sa se potriveasca tipului de eveniment, astfel incat aceasta sa fie amenajat dupa bunul tau plac.

Capacitatea locatiei

Este important sa ai intocmita o lista prealabila de posibili invitati, intrucat iti va fi mai usor sa alegi locatia si sa eviti micile neplaceri, precum:

O locatie prea mare, cu numar mic de invitati va face ca sala sa para goala, iar o locatie prea mica, va da impresia de inghesuiala si va crea un disconfort pentru invitati.

Muzica

Muzica este principalul element care transforma orice eveniment intr-o experienta unica si de neuitat. Ideal ar fi sa optezi pentru un playlist cu melodii diverse pentru fiecare varsta in parte.

Fotograful

Fotografiile si filmarile sunt amintirile care te leaga de acele momente importante din viata ta. Tocmai de aceea trebuie ales cu mare atentie, astfel incat sa ai certitudinea ca totul va fi de calitate si ca amintirile vor fi memorabile.

Serviciu de divertisment

Pentru un eveniment memorabil, este important ca invitatii sa se simta confortabil, astfel incat puteti opta pentru un serviciu de divertisment precum un serviciu o cabina foto, un album in care sa scrii urarile la sfarsitul evenimentului sau de ce nu ursitoarele.

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *