Site Loader

Astazi, imprimarea tridimensionala este una dintre cele mai promitatoare tehnologii. Anterior, doar modelele monocrome erau disponibile pentru utilizator, dar astazi poti gasi, de asemenea, imprimante 3D hartie, color pe rafturi, de altfel, la un pret foarte rezonabil. Desigur, este inca destul de departe de imprimarea tridimensionala a culorilor – cu toate culorile curcubeului. Doar foarte putine modele de astfel de imprimante pot sustine lansarea de produse cu o redare mai mult sau mai putin completa a culorilor. Baza imprimarii tridimensionale color, este o tehnologie brevetata special numita Color Jet Printing. Si astazi acesta este pana acum singura modalitate de a obtine un model mai mult sau mai putin color intr-o imprimanta 3D color.

Principiul de functionare al unor astfel de imprimante este foarte simplu. Aceasta implica alimentarea portiunilor cu pulbere colorate intr-o anumita culoare pe un liant special. Pudra poate fi obtinuta atat pe baza hartie reciclabila, cat si pe baza de polimer sau gips. Capul de imprimare ofera un strat de liant in conformitate cu forma incarcata in imprimanta model, iar arborele furnizeaza pulbere. Dupa aplicarea stratului, procedura se repeta pana cand modelul este imprimat pana la sfarsit. Apoi este scufundat intr-o compozitie speciala pentru fixare.

Imprimanta 3D colorata

Cu ceva timp in urma, lumea imprimantelor 3D a imprastiat literalmente stirea ca a fost inventata o imprimanta 3D, care iti va permite sa imprimi esantioane colorate in vrac din hartie. Pentru a reduce costul materialului sursa, se foloseste imprimanta 3D hartie,  color care poate produce modele din hartie reciclata. Potrivit reprezentantilor companiei producatoare, astfel de modele vor aparea in curand pe toate segmentele modelelor de printer 3D.

Multe programe sunt concepute pentru a gazdui vanzarea de produse fizice si realizate print 3D. In plus, platforma marketplace Printello evolueaza rapid pentru a face fata perioadelor de dificultati economice, oferind uneori reduceri, transporturi forfetare, programe de fidelizare si alte avantaje, luand modelul producatorilor de site-uri de comert electronic si cele mai bune optiuni de platforma de comert electronic, care fac posibila derularea promotiilor si mentinerea clientilor fericiti. In cele din urma, platforma marketplace cu magazine Printello a deschis o oportunitate celor care creeaza produse la imprimanta 3D hartie. Constructorii platformei marketplace Printello,  au reusit sa ramana deasupra tuturor, oferind protectie de top si  securitate pentru plata, mentinand astfel, platforma online cat mai sigura posibil.

Marketplace Printello

Pentru a vinde produsele in magazinul online Printello, acesta trebuie  sa aiba o interfata usor de utilizat, ceea ce se si intampla. Cea mai buna platforma de vanzare produse printate 3D si unica in Romania, iti ofera posibilitatea de a-ti vinde  propriile creatii unicat. Functiile fiecarui instrument de pe platforma marketplace este clar si usor de selectat . Un constructor de site-uri de top iti va facilita construirea propriului tau magazin online.  De asemenea, nu nu ar trebui sa uiti de nevoile clientilor tai. Imagineaza-ti ca ai propriul tau magazin online. Meniurile, filtrele si optiunile de sortare bine concepute,  vor reduce la minimum timpul necesar pentru a gasi un produs si pentru a-l cumpara.  Multi producatori de site-uri de comert electronic, ofera sabloane concepute profesional, care pot imbunatati experienta de cumparaturi a clientului.

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *