Site Loader

Moartea se apropie uneori de case in varful picioarelor, apoi se napusteste ca un raufacator. Ea a stiut ca se alege cu o prada de acolo si a perseverat. A stat la panda zile si nopti ca un animal de prada. Cand semnele ei sunt vizibile, socul familiei nu mai este atat de mare.

Ai pe cineva grav bolnav, care zace de ani si medicul iti spune mai direct, mai pe ocolite, sa te pregatesti.

Dar moartea se poate napusti asupra unui om tanar, frumos, sanatos, fiindca si ei ii plac oamenii buni si frumosi.

A venit, a atacat nemilos si ne-a lasat pe cel drag lipsit de viata. Nu s-a putut face nimic, fiindca acolo unde se stinge si ultima picatura de viata, nu mai ramane nimic in urma, decat corpul neinsufletit.

Ti se face frica singur cu trupul acela lipsit de viata si esti asemenea unei mame care abia a nascut si nu a citit o carte despre cum sa il creasca pe cel mic si nu a interactionat cu o faptura asa de mica mai inainte…

Stiai insa ca numai un telefon dat la 07 Funerare te va conduce catre cea mai buna si de incredere firma de servicii Funerare Brasov ?

In cazul in care moartea a lovit nemilos in casa si in familia ta, este suficient sa soliciti un pachet complet de servicii funerare si mai multi profesionisti sosesc la casa ta de unde preiau decedatul sa ii acorde toata ingrijirea si tot respectul.

Jalea este mai mare, cand mortul zace pe pat, iar tu nu stii ce sa faci cu el si nu este nimeni in apropiere care sa te ajute. Ramai blocat si plangi in hohote de parca intreg apartamentul sau casa risca sa se inece in lacrimi. Daca suni imediat ce s-a petrecut tristul eveniment, echipa de profesionisti de la firma de servicii funerare vine acasa sa il ia.

Decedatul va fi dus in sala speciala unde primeste ingrijirea ce i se cuvine si unde va fi imbalsamat ca la carte.

Aceeasi firma din Brasov are in stoc zeci de modele de sicrie din care apartinatorii au libertatea sa aleaga.

Lotul de masini funerare care arata perfect si sunt autorizate asigura transportul funerar, dar firma aflata in lista partenerilor de nadejde ai dispeceratului national de servicii funerare se ocupa si de organizarea pomenilor si parastaselor.

Firma din Brasov pune la dispozitie sali de mese si servicii de catering si pregatesc la comanda felurile de mancare preferate de decedati sau comandate de apartinatori in bucataria proprie.

Funerare Rusu isi desfasoara intreaga activitate dupa crezul:”Din respect fata de cei dragi.”

In orice colt al tarii te-ai afla, tot de pe site-ul dispeceratului national de servicii funerare afli care sunt firmele de incredere din zona ta.

Poti sa suni cu incredere la ei, la orice ora si sambata sau duminica si in timpul sarbatorilor religioase mari. Operatorii iti vor raspunde imediat si mai mult de-atat, te vor redirectiona catre firma de pompe funebre cea mai apropiata de locul in care s-a produs decesul.

Profesionistii firmelor de servicii funerare de incredere sunt alaturi de tine de la inceput pana la sfarsit, adica de la preluarea decedatului,  pana la punerea sicriului in mormant.

 

 

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *