Site Loader

In ziua nuntii vei dori sa arati bine si sa te simti bine cu alegerile pe care le-ai facut. Daca esti preocupat de diversele aspecte fizice implicate in imaginea ta, atunci cu siguranta ca te-ai interesat si de modul in care poti sa alegi sa iti faci parul in acea zi. In functie de lungimea parului tau si, desigur, de stilul personal, poti sa alegi sa ai un anumit tip de frizura.

Iata cateva informatii si varinte pentru ziua nuntii tale:

  1. Barba ingrijita

In aspectul general al barbatului, barba este parte din intreg si aranjarea ei complimenteaza imaginea generala pe care o alegi. Daca esti un iubitor al ei, atunci poti sa alegi sa o tunzi si sa o aranjezi asa cum crezi ca este mai bine. Este important ca ea sa aiba o forma definita si sa fie la lungimea care te avantajeaza sau care este potrivita pentru stilul tau personal. In cazul in care preferi o barba mai lunga si proeminenta, trebuie sa ai grija de ea si sa o lasi pe mana specialistilor, care o sa o trateze cu produse ce o vor face sa arate sanatos. Daca nu esti dornic sa porti barba este bine sa fii proaspat barbierit la nunta si sa ai bine definite marginile si perciunii.

  1. Pentru parul scurt

Barbatii cu parul scurt care merg la frizerie inainte de nunta, trebuie sa fie atenti la cat de scurt aleg sa fie tunsi. Cu siguranta ca frizerul va aduce cu sine si sfaturi care sa te ajute sa iei cea mai buna decizie pentru forma fetei si capului. In anumite situatii vir face modificari pentru a te ajuta sa arati a fi ingrijit si special fata de o zi obisnuita. Trebuie sa te simti increzator si masculin.

  1. Pentru parul mediu

In cazul in care esti un barbat cu parul mediu, este bine sa fii atent la a avea marginile si linia parului foarte bine finisate. Aceste mici detalii te vor face sa te simti bine si sa ai o imagine total ingrijita, cu un aspect elegant si potrivit pentru a face parte dintr-un eveniment atat de important. Parul care ramane un pic mai lung, de lungime medie, va fi aranjat cu produse profesionale pentru a avea o forma definita ce ramane nemiscata pe parcursul intregii zile. Parul este fixat cu gel, cu fixativ si cu alte produse specifice pentru a rezista bine pentru intreaga nunta si pentru pozele ce vor fi amintire.

  1. Pentru parul lung

In cazul parului lung se poate prinde intr-o coada sau lasa liber, atunci cand este voluminos si are un aspect sanatos. De asemenea se poate recurge la varianta clasica deja a cocului barbatesc sau se pot face impletituri pentru cei care adopta un stil neconventional.

Daca ai nunta si cauti un hair stylist Bucuresti, poti vizita Antica Studio, un salon ce te ajuta sa obtii imaginea dorita indiferent de nevoile parului tau.

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *