Site Loader

Specialistii de la Salon du Mariage s-au gandit la tot si astfel iti ofera mai multe solutii pentru petrecerea de botez. Poti opta pentru o petrecere de botez clasica, in care toata lumea mananca si se simte bine in interior, sau poti organiza un botez complet unic in exterior, la piscina. Avantajele oferite de colaborarea cu Salon du Mariage nu se opresc aici.

Botez in aer liber

Botezurile in aer liber sunt ideale atunci cand numarul de invitati este mare si cand afara temperaturile sunt optime pentru un astfel de eveniment. Vei avea suficient spatiu pentru ca toti sa se simta bine, iar invitatii se vor simti confortabil prin contactul cu natura. Atunci cand petrecerea de botez este organizata la piscina, setarea unei date in lunile toride de vara sau in zilele calduroase de primavara este o solutie geniala.

Cu toate acestea, vremea nu este un impediment pentru a te distra de minune, in momentul in care afara incepe sa ploua. La Salon du Mariage invitatii au suficient spatiu in care sa se adaposteasca pentru ca petrecerea sa continue. Tot ce este in exterior – natura, copaci, flori, iarba, piscina si apa ofera un plus decorativ evenimentului.

Atunci cand cauti o locatie botez Bucuresti in care sa organizezi o petrecere care sa genereze cele mai frumoase amintiri, Salon du Mariage este solutia optima, atat datorita flexibilitatii, cat si datorita experientei personalului, care se ocupa de organizarea nuntilor si botezurilor de foarte mult timp.

Petrecere de botez in interior

Aceasta este o alternativa versatila si originala pentru orice petrecere de botez. Tot ce trebuie sa faci este sa stabilesti alaturi de specialistii de la Salon du Mariage meniul petrecerii, decorul, tema, toate fiind adaptate la specificul evenimentului. Ai la dispozitie doua saloane intre care poti alege in functie de numarul de invitati si de preferintele personale in materie de aspect general sau compartimentare.

Pentru botezurile tematice, la Salon du Mariage beneficiezi de foarte multa flexibilitate. Aceste botezuri sunt extrem de in trend in prezent. Pentru fetite sunt alese de obicei temele cromatice cum ar fi rozul si pastelurile sau scenele din desene animate cu zane si printese, in timp ce in cazul petrecerilor pentru baieti domina verdele, albastrul si eroii puternici din filmele animate.

Adaugand la o astfel de scena o abundenta de baloane colorate si un candy bar savuros, botezul va capata imediat o noua culoare si o atmosfera foarte rafinata. Pentru cei care isi doresc o petrecere de botez de lux, aceasta este cea mai buna idee.

Dupa cum poti vedea, fiecare dintre aceste locuri este perfect pentru a organiza botezul, si trebuie doar sa identifici modul in care vrei sa se desfasoare intregul eveniment, sa te consulti cu specialistii din echipa Salon du Mariage si sa stabilesti toate detaliile pentru a te bucura de o zi de vis alaturi de familie si prieteni.

Indiferent de alegerea facuta, echipa de la Salon du Mariage iti garanteaza ca vei avea un botez de care sa iti amintesti mereu cu drag si cu mandrie.

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *